Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
DAYS and MONTHS : DIAS E MESES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. day
Answer: dia

2. Monday
Answer: segunda-feira

3. Tuesday
Answer: terça-feira


4. Wednesday
Answer: quarta-feira

5. Thursday
Answer: quinta-feira

6. Friday
Answer: sexta-feira

7. Saturday
Answer: sábado

8. Sunday
Answer: domingo

9. month
Answer: mês

10. January
Answer: janeiro

11. February
Answer: fevereiro

12. March
Answer: março

13. April
Answer: abril

14. May
Answer: maio

15. June
Answer: junho

16. July
Answer: julho

17. August
Answer: agosto

18. September
Answer: setembro

19. October
Answer: outubro

20. November
Answer: novembro

21. December
Answer: dezembro

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : DAYS and MONTHS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-