Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
DINING ROOM : SALA DE JANTAR

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bowl
Answer: tigela

2. candle
Answer: vela

3. candlestick
Answer: candelabro


4. chair
Answer: cadeira

5. chandelier
Answer: lustre

6. chinaware
Answer: louça, porcelana

7. coffeepot
Answer: cafeteira

8. crockery
Answer: cerâmica

9. cup
Answer: xícara

10. cutlery
Answer: talher

11. fork
Answer: garfo

12. glass
Answer: copo

13. jug
Answer: jarra

14. knife
Answer: faca

15. mug
Answer: caneca

16. napkin
Answer: guardanapo

17. plate
Answer: prato

18. salt shaker
Answer: saleiro

19. saucer
Answer: pires

20. silverware
Answer: prataria

21. spoon
Answer: colher

22. table
Answer: mesa

23. tablecloth
Answer: toalha de mesa

24. teapot
Answer: chaleira

25. tray
Answer: bandeja

26. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : DINING ROOM


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-