Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : FAMÍLIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. aunt
Answer: tia

2. brother
Answer: irmão

3. child
Answer: menino


4. cousin
Answer: primo, prima

5. daughter
Answer: filha

6. father
Answer: pai

7. granddaughter
Answer: neta

8. grandfather
Answer: avô

9. grandmother
Answer: avó

10. grandparents
Answer: avós

11. grandson
Answer: neto

12. husband
Answer: esposo, marido

13. mother
Answer: mãe

14. nephew
Answer: sobrinho

15. niece
Answer: sobrinha

16. parent
Answer: pai - mãe

17. parents
Answer: pais

18. sister
Answer: irmã

19. son
Answer: filho

20. uncle
Answer: tio

21. wife
Answer: esposa, mulher

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-