Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
FAMILY 2 : FAMÍLIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. brother-in-law
Answer: cunhado

2. daughter-in-law
Answer: nora

3. father-in-law
Answer: sogro


4. foster brother
Answer: irmão adotivo

5. foster father
Answer: pai adotivo

6. foster daughter
Answer: filha adotiva

7. foster mother
Answer: mãe adotiva

8. foster parents
Answer: pais adotivos

9. foster sister
Answer: irmã adotiva

10. foster son
Answer: filho adotivo

11. godfather
Answer: padrinho

12. godmother
Answer: madrinha

13. godson
Answer: afilhado

14. great-granddaughter
Answer: bisneta

15. great-grandfather
Answer: bisavô

16. great-grandmother
Answer: bisavó

17. great-grandparents
Answer: bisavós

18. great-grandson
Answer: bisneto

19. mother-in-law
Answer: sogra

20. parents-in-law
Answer: sogros

21. sister-in-law
Answer: cunhada

22. son-in-law
Answer: genro

23. stepbrother
Answer: meio-irmão

24. stepdaughter
Answer: enteada

25. stepfather
Answer: padrasto

26. stepmother
Answer: madrasta

27. stepsister
Answer: meia-irmã

28. stepson
Answer: enteado

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : FAMILY 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-