Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 1 : FLORES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bluebell
Answer: campânula

2. daffodil
Answer: narciso

3. daisy
Answer: margarida


4. lavender
Answer: lavanda

5. lily
Answer: lírio

6. marigold
Answer: calêndula

7. orchid
Answer: orquídea

8. rose
Answer: rosa

9. sunflower
Answer: girassol

10. tulip
Answer: tulipa

11. violet
Answer: violeta

12. water lily
Answer: ninféia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-