Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 2 : FLORES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. begonia
Answer: begônia

2. chrysanthemum
Answer: crisântemo

3. dahlia
Answer: dália


4. gladiolus
Answer: gladíolo

5. hibiscus, shoeflower
Answer: hibisco

6. hyacinth
Answer: jacinto

7. jasmine
Answer: jasmin

8. magnolia
Answer: magnólia

9. periwinkle
Answer: murta

10. petunia
Answer: petúnia

11. poppy
Answer: papoula

12. salvia
Answer: sálvia

13. zinnia
Answer: zínia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-