Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
FRUITS 2 : FRUTAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. blackberry
Answer: amora

2. blueberry
Answer: arando

3. coconut
Answer: coco


4. cranberry
Answer: arando

5. date
Answer: tâmara

6. fig
Answer: figo

7. gooseberry
Answer: groselha

8. grapefruit
Answer: grapefruit, pomelo

9. mango
Answer: manga

10. medlar
Answer: nêspera

11. melon
Answer: melão

12. muskmelon
Answer: cantalupe

13. nectarine
Answer: nectarina

14. papaw
Answer: mamão

15. quince
Answer: marmelo

16. tangerine
Answer: tangerina

17. watermelon
Answer: melancia

18. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : FRUITS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-