Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
GARDEN 2 : JARDIM 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. birds
Answer: pássaros

2. butterfly
Answer: borboleta

3. fence
Answer: cerca


4. flowerbed
Answer: canteiro de flores

5. fountain
Answer: fonte

6. garden furniture
Answer: móveis de jardim

7. greenhouse, hothouse
Answer: estufa

8. grill
Answer: grelha

9. hammock
Answer: rede

10. hedge
Answer: cerca viva

11. insects
Answer: insetos

12. pathway
Answer: caminho

13. pond
Answer: lago

14. shed
Answer: barracão

15. sprinkler
Answer: regador automático

16. steps, stairs
Answer: escada

17. sunshade
Answer: guarda-sol

18. swimming pool
Answer: piscina

19. worms
Answer: minhocas

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : GARDEN 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-