Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
GARDEN - ITEMS : JARDIM - ÍTENS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. charcoal
Answer: carvão

2. grill
Answer: grelha

3. hammock
Answer: rede


4. hatchet
Answer: machadinha

5. hoe
Answer: enxada

6. hosepipe
Answer: mangueira

7. ladder
Answer: escada

8. lawnmower
Answer: cortador de grama

9. mower
Answer: cortador

10. rake
Answer: rastelo

11. shears
Answer: tesoura de poda

12. shovel
Answer:

13. watering can, sprinkling can
Answer: regador

14. wheelbarrow
Answer: carriola, carrinho de mão

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : GARDEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-