Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 1 : GEOMETRIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. angle
Answer: ângulo

2. area
Answer: superfície, área

3. circle
Answer: círculo


4. circumference
Answer: circunferência

5. cone
Answer: cone

6. cube
Answer: cubo

7. curve
Answer: curva

8. cylinder
Answer: cilindro

9. diameter
Answer: diâmetro

10. line
Answer: linha

11. perimeter
Answer: perímetro

12. point
Answer: ponto

13. radius
Answer: raio

14. rectangle
Answer: retângulo

15. semicircle
Answer: semicírculo

16. side
Answer: lado

17. sphere
Answer: esfera

18. square
Answer: quadrado

19. triangle
Answer: triângulo

20. volume
Answer: volume


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 1


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-