Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 2 : GEOMETRIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. concave
Answer: côncavo

2. convex
Answer: convexo

3. edge
Answer: borda


4. ellipse
Answer: elipse

5. hemisphere
Answer: hemisfério

6. hexagon
Answer: hexágono

7. oval
Answer: oval

8. parallel lines
Answer: retas paralelas

9. parallelogram
Answer: paralelogramo

10. pentagon
Answer: pentágono

11. perpendicular lines
Answer: retas perpendiculares

12. plane
Answer: plano

13. polygon
Answer: polígono

14. prism
Answer: prisma

15. pyramid
Answer: pirâmide

16. quadrangle
Answer: quadrilátero

17. quadrilateral
Answer: quadrilátero

18. ray
Answer: raio

19. rhombus
Answer: losango, rombo

20. segment
Answer: segmento

21. straight line
Answer: reta, linha reta

22. vertex
Answer: vértice

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-