Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
HERBS : ERVAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. basil
Answer: manjericão

2. celery
Answer: salsão

3. chervil
Answer: cerefólio


4. chives
Answer: cebolinha

5. coriander
Answer: coentro

6. dill
Answer: dill

7. garlic
Answer: alho

8. ginger
Answer: gengibre

9. marjoram
Answer: manjerona

10. mint
Answer: menta

11. oregano
Answer: orégano

12. parsley
Answer: salsa

13. rosemary
Answer: alecrim

14. tarragon
Answer: estragão

15. thyme
Answer: tomilho

16. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : HERBS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-