Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
HOBBIES : HOBBIES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. camping
Answer: camping, acampar

2. card games
Answer: jogo de cartas

3. checkers
Answer: jogo de damas


4. chess
Answer: jogo de xadrez

5. cooking
Answer: cozinhar

6. crossword
Answer: palavras cruzadas

7. dance
Answer: dançar

8. darts
Answer: jogo de dardos

9. dominoes
Answer: dominó

10. fishing
Answer: pescaria

11. gardening
Answer: jardinagem

12. jigsaw puzzle
Answer: quebra-cabeça

13. jogging
Answer: correr

14. marbles
Answer: bolinhas de gude

15. mountaineering
Answer: alpinismo

16. painting
Answer: pintura

17. photography
Answer: fotografia

18. riddle
Answer: charada

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : HOBBIES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-