Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
INSECTS : INSETOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. ant
Answer: formiga

2. bee
Answer: abelha

3. beetle
Answer: escaravelho


4. bug
Answer: bicho, inseto

5. butterfly
Answer: borboleta

6. caterpillar
Answer: lagarta

7. centipede
Answer: centopéia

8. cockroach, roach
Answer: barata

9. cricket
Answer: grilo

10. dragonfly
Answer: libélula

11. earthworm
Answer: minhoca

12. firefly
Answer: vaga-lume

13. flea
Answer: pulga

14. fly
Answer: mosca

15. grasshopper
Answer: gafanhoto

16. hornet
Answer: vespão

17. locust
Answer: locusta

18. mosquito
Answer: mosquito

19. moth
Answer: traça

20. scorpion
Answer: escorpião

21. spider
Answer: aranha

22. termite
Answer: térmite, formiga branca

23. tick
Answer: carrapato

24. wasp
Answer: vespa, marimbondo

25. worm
Answer: verme


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : INSECTS


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-