Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
JEWELLERY / JEWELRY : JÓIAS/JOALHERIA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. anklet
Answer: tornozeleira

2. bracelet, bangle
Answer: bracelete

3. brooch
Answer: broche


4. chain
Answer: corrente

5. cuff links
Answer: abotoadura

6. earring
Answer: brinco

7. necklace
Answer: colar

8. pendant
Answer: pingente

9. pin
Answer: alfinete, pin

10. ring
Answer: anel

11. tiepin
Answer: prendedor de gravata

12. watch
Answer: relógio de pulso


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : JEWELLERY / JEWELRY


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-