Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - GADGETS : ACESSÓRIOS DE COZINHA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. barbecue
Answer: churrasqueira

2. blender
Answer: liquidificador

3. coffeemaker
Answer: cafeteira


4. dishwasher
Answer: lava-louças

5. freezer
Answer: freezer

6. grill
Answer: grelha

7. juicer
Answer: espremedor

8. microwave
Answer: microondas

9. mixer
Answer: batedeira

10. oven
Answer: forno

11. refrigerator
Answer: geladeira

12. toaster
Answer: torradeira

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - GADGETS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-