Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - ITEMS : ITENS DE COZINHA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bottle opener
Answer: abridor de garrafas

2. cabinet
Answer: armário

3. can opener
Answer: abridor de latas


4. canister
Answer: lata

5. casserole
Answer: caçarola

6. counter
Answer: balcão, cozinha americana

7. cupboard
Answer: armário

8. cutting board
Answer: tábua de carne, tábua de cortar

9. detergent
Answer: detergente

10. dish drainer
Answer: escorredor de pratos

11. dish towel
Answer: pano de prato

12. ice tray
Answer: forma de gelo

13. napkin
Answer: guardanapo

14. paper napkin
Answer: guardanapo de papel

15. peeler
Answer: descascador de batatas

16. rolling pin
Answer: rolo de abrir massas

17. scouring pad
Answer: esponja de lavagem

18. sink
Answer: pia

19. stove
Answer: fogão

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-