Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
KITCHEN UTENSILS : UTENSÍLIOS DE COZINHA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bowl
Answer: tigela

2. colander
Answer: coador

3. coffeepot
Answer: cafeteira


4. crockery
Answer: louça

5. cup
Answer: xícara

6. cutlery
Answer: talheres

7. dish, plate
Answer: prato

8. fork
Answer: garfo

9. frying pan
Answer: frigideira

10. glass
Answer: copo

11. jug
Answer: jarra

12. kettle
Answer: chaleira

13. knife
Answer: faca

14. ladle
Answer: concha

15. mug
Answer: jarra

16. pot
Answer: panela

17. saucepan
Answer: caçarola

18. saucer
Answer: pires

19. spoon
Answer: colher

20. teapot
Answer: chaleira

21. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : KITCHEN UTENSILS


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-