Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 1 : IDIOMAS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. Arabic
Answer: árabe

2. Dutch
Answer: holandês

3. English
Answer: inglês


4. French
Answer: francês

5. German
Answer: alemão

6. Greek
Answer: grego

7. Italian
Answer: italiano

8. Mandarin
Answer: mandarin

9. Portuguese
Answer: português

10. Russian
Answer: russo

11. Spanish
Answer: espanhol

12. Swedish
Answer: sueco

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-