Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 2 : IDIOMAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.


1. Chinese
Answer: chinês

2. Czech
Answer: tcheco

3. Danish
Answer: dinamarquês


4. Finnish
Answer: finlandês

5. Hungarian
Answer: húngaro

6. Irish
Answer: irlandês

7. Japanese
Answer: japonês

8. Malay
Answer: malaio

9. Norwegian
Answer: norueguês

10. Persian
Answer: persa

11. Polish
Answer: polaco, polonês

12. Romanian
Answer: romeno

13. Swahili
Answer: swahili

14. Thai
Answer: tailandês

15. Turkish
Answer: turco


  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-