Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 1 : SALA DE ESTAR 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. armchair
Answer: poltrona

2. bookcase
Answer: estante de livros

3. carpet
Answer: carpete


4. center table
Answer: mesa de centro

5. chair
Answer: cadeira

6. clock
Answer: relógio

7. curtains
Answer: cortinas

8. cushion
Answer: almofada

9. fireplace
Answer: lareira

10. furniture
Answer: mobília, móveis

11. lamp
Answer: luminária

12. sofa
Answer: sofá

13. telephone
Answer: telefone

14. television set
Answer: televisor

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-