Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 2 : SALA DE ESTAR 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bed-settee, sofa bed
Answer: sofá cama

2. couch
Answer: sofá, divã

3. heater
Answer: aquecedor


4. indoor plant
Answer: planta de interior

5. lamp shade
Answer: abajur

6. mirror
Answer: espelho

7. mural
Answer: mural

8. painting
Answer: pintura, quadro

9. radiator
Answer: radiador

10. record player
Answer: aparelho de som

11. rocking chair
Answer: cadeira de balanço

12. vase
Answer: vaso

13. video
Answer: ビデオ bideo, VTR bui-thī-āru

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-