Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 1 : MÍDIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. advertisement
Answer: propaganda, anúncio

2. computer
Answer: computador

3. courier, messenger, speed post
Answer: courier, mensageiro


4. letter
Answer: carta

5. microphone
Answer: microfone

6. news
Answer: notícias

7. newspaper
Answer: jornal

8. parcel
Answer: remessa postal

9. postcard
Answer: cartão postal

10. post office
Answer: correios

11. printer
Answer: impressora

12. radio
Answer: rádio

13. tape recorder
Answer: gravador

14. telefax, fax
Answer: fax

15. telephone
Answer: telefone

16. television
Answer: televisão

17. video
Answer: vídeo

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-