Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
MEDICAL STUDIES : ESTUDOS MÉDICOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. cardiology
Answer: cardiologia

2. dentistry
Answer: odontologia

3. dermatology
Answer: dermatologia


4. dietetics
Answer: nutrição

5. endocrinology
Answer: endocrinologia

6. gerontology
Answer: geriatria

7. gynecology, gynaecology
Answer: ginecologia

8. nephrology
Answer: nefrologia

9. neurology
Answer: neurologia

10. obstetrics
Answer: obstetrícia

11. oncology
Answer: oncologia

12. orthodontics
Answer: ortodontia

13. pediatrics, paediatrics
Answer: pediatria

14. pathology
Answer: patologia

15. physiology
Answer: fisiologia

16. physiotherapy
Answer: fisioterapia

17. psychiatry
Answer: psiquiatria

18. psychology
Answer: psicologia

19. radiology
Answer: radiologia

20. rheumatology
Answer: reumatologia

21. surgery
Answer: cirurgia

22. urology
Answer: urologia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : MEDICAL STUDIES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-