Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 1 : INSTRUMENTOS MUSICAIS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bugle
Answer: corneta

2. drum
Answer: bateria, tambor

3. flute
Answer: flauta


4. guitar
Answer: violão

5. harp
Answer: harpa

6. piano
Answer: piano

7. saxophone
Answer: saxofone

8. synthesizer
Answer: sintetizador

9. trumpet
Answer: trompete

10. violin
Answer: violino

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-