Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
MUSIC - INSTRUMENTS 2 : INSTRUMENTOS MUSICAIS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. accordion
Answer: acordeão

2. bass
Answer: baixo

3. bassoon
Answer: fagote


4. castanets
Answer: castanhola

5. cello
Answer: violoncelo

6. clarinet
Answer: clarineta

7. cymbal
Answer: prato, chimbal

8. kettledrum
Answer: tímpano

9. lute
Answer: alaúde

10. mandolin
Answer: bandolim

11. oboe
Answer: oboé

12. tambourine
Answer: tamborim

13. trombone
Answer: trombone

14. tuba
Answer: tuba

15. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : MUSIC - INSTRUMENTS 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-