Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 1 : NACIONALIDADE - ADJETIVOS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. African
Answer: africano

2. American
Answer: americano

3. Asian
Answer: asiático


4. Australian
Answer: australiano

5. British
Answer: britânico

6. Canadian
Answer: canadense

7. Chinese
Answer: chinês

8. European
Answer: europeu

9. French
Answer: francês

10. German
Answer: alemão

11. Greek
Answer: grego

12. Italian
Answer: italiano

13. Japanese
Answer: japonês

14. Mexican
Answer: mexicano

15. Russian
Answer: russo

16. Spaniard
Answer: espanhol

17. Swiss
Answer: suíço

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-