Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 2 : NACIONALIDADE - ADJETIVOS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. Arab
Answer: árabe

2. Argentinian
Answer: argentino

3. Austrian
Answer: austríaco


4. Belgian
Answer: belga

5. Brazilian
Answer: brasileiro

6. Dutch
Answer: holandês

7. Egyptian
Answer: egípcio

8. Indian
Answer: indiano

9. Indonesian
Answer: indonésio

10. Iranian
Answer: iraniano

11. Iraqi
Answer: iraquiano

12. Israeli
Answer: israelita

13. Korean
Answer: coreano

14. Malaysian
Answer: malaio

15. Norwegian
Answer: norueguês

16. Portuguese
Answer: português

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-