Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
NATIONALITY - ADJECTIVES 3 : NACIONALIDADE - ADJETIVOS 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. Albanian
Answer: albanês

2. Algerian
Answer: argelino

3. Armenian
Answer: armênio


4. Bolivian
Answer: boliviano

5. Chilean
Answer: chileno

6. Colombian
Answer: colombiano

7. Cuban
Answer: cubano

8. Dane
Answer: dinamarquês

9. Ethiopian
Answer: etíope

10. Filipino
Answer: filipino

11. Finn
Answer: finlandês

12. Hungarian
Answer: húngaro

13. Jordanian
Answer: jordaniano

14. Lebanese
Answer: libanês

15. Libyans
Answer: líbio

16. Mongolians
Answer: mongol

17. Moroccan
Answer: marroquino

18. Nigerian
Answer: nigeriano

19. Pakistani
Answer: paquistanês

20. Roman
Answer: ローマの rōma no

21. Romanian
Answer: romeno

22. South African
Answer: sul africano

23. Thai
Answer: tailandês

24. Turkish
Answer: turco

25. Welsh
Answer: galês

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : NATIONALITY - ADJECTIVES 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-