Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
NATURAL DISASTERS : DESASTRES NATURAIS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. blizzard
Answer: tempestade de neve

2. cyclone
Answer: ciclone

3. deluge
Answer: dilúvio


4. drought
Answer: seca

5. earthquake
Answer: terremoto

6. famine
Answer: fome

7. flood
Answer: inundação, enchente

8. hailstorm
Answer: chuva de granizo

9. hurricane
Answer: furacão

10. snowstorm
Answer: nevasca

11. storm
Answer: tempestade, tormenta, temporal

12. tempest
Answer: tempestade

13. tornado
Answer: tornado

14. typhoon
Answer: tufão

15. whirlpool
Answer: redemoinho

16. whirlwind
Answer: redemoinho de vento

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : NATURAL DISASTERS


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-