Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
NUMBERS : NÚMERO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. zero
Answer: zero

2. one
Answer: um

3. two
Answer: dois


4. three
Answer: três

5. four
Answer: quatro

6. five
Answer: cinco

7. six
Answer: seis

8. seven
Answer: sete

9. eight
Answer: oito

10. nine
Answer: nove

11. ten
Answer: dez

12. eleven
Answer: onze

13. twelve
Answer: doze

14. thirteen
Answer: treze

15. fourteen
Answer: catorze, quatorze

16. fifteen
Answer: quinze

17. sixteen
Answer: dezesseis

18. seventeen
Answer: dezessete

19. eighteen
Answer: dezoito

20. nineteen
Answer: dezenove

21. twenty
Answer: vinte

22. thirty
Answer: trinta

23. forty
Answer: quarenta

24. fifty
Answer: cinqüenta, cincoenta

25. sixty
Answer: sessenta

26. seventy
Answer: setenta

27. eighty
Answer: oitenta

28. ninety
Answer: noventa

29. hundred
Answer: cem

30. thousand
Answer: mil

31. million
Answer: milhão

32. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : NUMBERS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-