Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1 : OCUPAÇÕES E PROFISSÕES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. accountant
Answer: contador

2. actor
Answer: ator

3. artist
Answer: artista


4. baker
Answer: padeiro

5. butcher
Answer: açougueiro

6. carpenter
Answer: carpinteiro

7. doctor
Answer: médico

8. engineer
Answer: engenheiro

9. farmer
Answer: fazendeiro

10. grocer
Answer: varejista

11. mechanic
Answer: mecânico

12. musician
Answer: músico

13. nurse
Answer: enfermeiro

14. photographer
Answer: fotógrafo

15. pilot
Answer: piloto

16. plumber
Answer: encanador

17. poet
Answer: poeta, poetisa

18. policeman
Answer: policial

19. porter
Answer: porteiro

20. sailor
Answer: marinheiro

21. scientist
Answer: cientista

22. secretary
Answer: secretário

23. soldier
Answer: soldado, militar

24. tailor
Answer: alfaiate

25. teacher
Answer: professor

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 1


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-