Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2 : OCUPAÇÕES E PROFISSÕES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. actress
Answer: atriz

2. architect
Answer: arquiteto

3. astrologer
Answer: astrólogo


4. astronaut
Answer: astronauta

5. astronomer
Answer: astrônomo

6. athlete
Answer: atleta

7. blacksmith
Answer: ferreiro

8. mason, bricklayer
Answer: pedreiro

9. cobbler, shoemaker
Answer: sapateiro

10. cook
Answer: cozinheiro

11. dancer
Answer: bailarino, dançarino

12. detective
Answer: detetive

13. fisherman
Answer: pescador

14. gardener
Answer: jardineiro

15. greengrocer
Answer: verdureiro

16. hairdresser
Answer: cabeleireiro

17. janitor
Answer: faxineiro

18. journalist
Answer: jornalista

19. judge
Answer: juiz

20. locksmith
Answer: serralheiro

21. maid
Answer: empregada, criada, camareira

22. mailman, postman
Answer: carteiro

23. painter
Answer: pintor

24. politician
Answer: político

25. priest
Answer: padre

26. professor
Answer: professor

27. salesman
Answer: vendedor

28. sculptor
Answer: escultor

29. singer
Answer: cantor

30. student
Answer: estudante, aluno

31. surgeon
Answer: cirurgião

32. waiter
Answer: garçom

33. writer
Answer: escritor

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : OCCUPATIONS and PROFESSIONS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-