Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 1 : LUGARES PÚBLICOS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. bank
Answer: banco

2. cafetaria
Answer: cafeteria

3. car park
Answer: estacionamento


4. church
Answer: igreja

5. college
Answer: colégio

6. gas station
Answer: posto de gasolina

7. hospital
Answer: hospital

8. library
Answer: biblioteca

9. pharmacy
Answer: farmácia

10. post office
Answer: correio

11. restaurant
Answer: restaurante

12. school
Answer: escola

13. shopping center
Answer: shopping center

14. supermarket
Answer: supermercado

15. theatre
Answer: teatro

16. university
Answer: universidade

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-