Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
PLACES - PUBLIC 2 : LUGARES PÚBLICOS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. beauty salon
Answer: salão de beleza

2. bookshop
Answer: livraria

3. boutique
Answer: boutique


4. car rental
Answer: car rental, aluguel de veículos

5. club
Answer: clube

6. discotheque
Answer: discoteca

7. golf club
Answer: taco de golf

8. golf course
Answer: campo de golf

9. hardware store
Answer: loja de ferramentas

10. hostel
Answer: hospedaria

11. jewellery shop
Answer: joalheria

12. opera house
Answer: teatro de ópera

13. pub
Answer: bar

14. travel agency
Answer: agência de viagens

15. vineyard
Answer: vinícola

16. youth hostel
Answer: albergue da juventude

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : PLACES - PUBLIC 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-