Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 1 : CIÊNCIAS - ESTUDOS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. algebra
Answer: álgebra

2. astronomy
Answer: astronomia

3. biology
Answer: biologia


4. botany
Answer: botânica

5. calculus
Answer: cálculo

6. chemistry
Answer: química

7. geography
Answer: geografia

8. geology
Answer: geologia

9. geometry
Answer: geometria

10. history
Answer: história

11. philosophy
Answer: filosofia

12. physics
Answer: física

13. psychology
Answer: psicologia

14. trigonometry
Answer: trigonometria

15. zoology
Answer: zoologia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-