Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SCIENCE - STUDY 2 : CIÊNCIAS - ESTUDOS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. accountancy
Answer: contabilidade

2. aeronautics
Answer: aeronáutica

3. anthropology
Answer: antropologia


4. archeology, archaeology
Answer: arqueologia

5. astrology
Answer: astrologia

6. calligraphy
Answer: caligrafia

7. choreography
Answer: coreografia

8. cosmetology
Answer: cosmetologia

9. economics
Answer: economia

10. entomology
Answer: entomologia

11. etiology, aetiology
Answer: etiologia

12. ornithology
Answer: ornitologia

13. radiology
Answer: radiologia

14. rheology
Answer: reologia

15. seismology
Answer: sismologia

16. sociology
Answer: sociologia

17. telegraphy
Answer: telegrafia

18. telepathy
Answer: telepatia

19. theology
Answer: teologia

20. topology
Answer: topologia

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SCIENCE - STUDY 2


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-