Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SEAFOOD and FISH 2 : FRUTOS DO MAR E PEIXES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. anchovy
Answer: anchova

2. cockle
Answer: molusco

3. crayfish
Answer: carangueijo, lagosta


4. haddock
Answer: eglefim

5. hake
Answer: merluza

6. herring
Answer: arenque

7. kipper
Answer: arenque defumado

8. mullet
Answer: tainha

9. mussel
Answer: mexilhão

10. octopus
Answer: polvo

11. oyster
Answer: ostra

12. prawn
Answer: camarão, camarão grande

13. scallop
Answer: vieira

14. sole
Answer: linguado

15. squid
Answer: lula

16. turbot
Answer: robalo

17. whiting
Answer: pescada

18. winkle
Answer: caramujo

19. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SEAFOOD and FISH 2


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-