Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SEASONS AND PERIODS : ESTAÇÕES E PERÍODOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. annual
Answer: anual

2. autumn, fall
Answer: outono

3. biannual
Answer: semestral


4. daily
Answer: diário

5. fortnight
Answer: quinzena

6. half-yearly
Answer: semestralmente

7. monsoon
Answer: monções

8. monthly
Answer: mensal

9. quarter
Answer: trimestre

10. quarterly
Answer: trimestral

11. spring
Answer: primavera

12. summer
Answer: verão

13. week
Answer: semana

14. weekly
Answer: semanal

15. winter
Answer: inverno

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SEASONS AND PERIODS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-