Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SOCIETY - PEOPLE : SOCIEDADE - PESSOAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. acquaintance
Answer: conhecido

2. boyfriend
Answer: namorado

3. classmate
Answer: colega de classe


4. colleague
Answer: colega

5. companion
Answer: companheiro

6. comrade
Answer: camarada

7. fiancé
Answer: noivo

8. fianceé
Answer: noiva

9. folks
Answer: familiares

10. friend
Answer: amigo, amiga

11. girlfriend
Answer: namorada

12. lover
Answer: amante

13. neighbor
Answer: vizinho

14. playmate
Answer: companheiro de jogos

15. relative
Answer: parente

16. roommate
Answer: companheiro de quarto

17. teammate
Answer: companheiro de time

18. workmate
Answer: colega de trabalho

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SOCIETY - PEOPLE


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-