Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
SPORTS 1 : ESPORTES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. athletics
Answer: atletismo

2. badminton
Answer: badminton

3. baseball
Answer: beisebol


4. basketball
Answer: basquete

5. billiards
Answer: bilhar

6. boxing
Answer: boxe

7. football, soccer
Answer: futebol

8. golf
Answer: golfe

9. gymnastics
Answer: ginástica

10. hockey
Answer: hóquei

11. horse-riding
Answer: equitação

12. rugby
Answer: rugby

13. skating
Answer: patinação

14. skiing
Answer: esqui

15. swimming
Answer: natação

16. ping-pong, table tennis
Answer: ping-pong, tênis de mesa

17. tennis
Answer: tênis

18. volleyball
Answer: vôlei

19. water polo
Answer: polo aquático

20. weightlifting
Answer: halterofilismo, levantamento de peso

21. wrestling
Answer: luta livre

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : SPORTS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-