Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
TOURIST - PLACES : LUGARES TURÍSTICOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. airport
Answer: aeroporto

2. amusement park
Answer: parque de diversões

3. aquarium
Answer: aquário


4. art gallery
Answer: galeria de arte

5. beach
Answer: praia

6. camping site
Answer: acampamento

7. cathedral
Answer: catedral

8. exchange office
Answer: casa de câmbio

9. hotel
Answer: hotel

10. inn
Answer: pousada

11. monument
Answer: monumento

12. motel
Answer: motel

13. museum
Answer: museu

14. national park
Answer: parque nacional

15. palace
Answer: palácio

16. station
Answer: estação

17. statue
Answer: estátua

18. zoo
Answer: jardim zoológico

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : TOURIST - PLACES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-