Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 1 : ESTAÇÃO DE TREM 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. air conditioned
Answer: ar condicionado

2. arrival
Answer: chegada

3. board
Answer: embarque


4. cabin
Answer: cabine

5. cancellation
Answer: cancelamento

6. cloakroom
Answer: vestiário

7. coach
Answer: vagão

8. compartment, carriage
Answer: compartimento

9. confirmation
Answer: confirmação

10. delay
Answer: atraso

11. departure
Answer: partida

12. discount
Answer: desconto

13. early
Answer: cedo

14. engine
Answer: motor

15. fare, price
Answer: tarifa, preço

16. first class
Answer: primeira classe

17. get-off
Answer: descer

18. information desk
Answer: balcão de informações

19. lower berth
Answer: leito inferior

20. luggage
Answer: bagagem

21. luggage locker
Answer: armário de bagagem

22. luggage rack
Answer: bagageiro

23. on time
Answer: à tempo, na hora

24. one-way ticket
Answer: passagem de ida

25. platform
Answer: plataforma

26. platform ticket
Answer: passagem

27. railway
Answer: trilho de trem

28. reservation
Answer: reserva

29. round-trip ticket
Answer: passagem de ida e volta

30. schedule
Answer: horário

31. seat
Answer: assento

32. seat number
Answer: número do assento

33. second class
Answer: segunda classe

34. sitting room
Answer: sala de estar

35. sleeping car
Answer: vagão-leito

36. ticket machine
Answer: bilheteria automática

37. ticket office
Answer: bilheteria

38. time table
Answer: horário

39. toilet
Answer: banheiro

40. upper berth
Answer: leito superior

41. waiting room
Answer: sala de espera

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 1


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-