Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
TRAIN STATION 2 : ESTAÇÃO DE TREM 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. book stand
Answer: banca de livros

2. blanket
Answer: cobertor

3. breakfast
Answer: café da manhã


4. cafeteria
Answer: cafeteria

5. car rental
Answer: car rental, locadora de veículos

6. credit card
Answer: cartão de crédito

7. dining car
Answer: vagão restaurante

8. dinner
Answer: jantar

9. fine
Answer: multa

10. guard
Answer: guarda

11. information
Answer: informação

12. luggage trolley
Answer: carrinho de bagagem

13. luggage van
Answer: furgão de bagagem

14. lunch
Answer: almoço

15. magazine
Answer: revista

16. meal
Answer: refeição

17. newspaper
Answer: jornal

18. newspaper vendor
Answer: jornaleiro

19. non-vegetarian
Answer: não vegetariano

20. number
Answer: número

21. pharmacy, chemist
Answer: farmácia

22. pillow
Answer: travesseiro

23. railway
Answer: ferrovia

24. restaurant
Answer: restaurante

25. snack
Answer: lanche

26. stop
Answer: parada

27. taxi stand
Answer: ponto de táxi

28. telephone
Answer: telefone

29. ticket
Answer: passagem

30. ticket collector
Answer: inspetor de passagem

31. time
Answer: tempo

32. time of arrival
Answer: hora de chegada

33. time of departure
Answer: hora de partida

34. vegetarian
Answer: vegetariano

35. window seat
Answer: assento na janela

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : TRAIN STATION 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-