Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
TRANSPORT 2 : TRANSPORTE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. airliner
Answer: avião de passageiros

2. breakdown van, tow-truck
Answer: guincho

3. canoe
Answer: canoa


4. cruiser
Answer: cruzeiro

5. glider
Answer: planador

6. jet plane
Answer: avião à jato

7. kayak
Answer: caiaque

8. motorboat
Answer: lancha, barco à motor

9. pickup truck, pick-up van
Answer: picape, caminhonete

10. raft
Answer: bote

11. sailboat
Answer: veleiro

12. scooter
Answer: scooter, motoneta

13. streetcar, tram
Answer: bonde

14. subway
Answer: metrô

15. yacht
Answer: iate

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : TRANSPORT 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-