Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
TREES 2 : ÁRVORES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. cinchona
Answer: cinchona

2. coconut
Answer: coqueiro

3. holly
Answer: holly


4. palm
Answer: palmeira, palma

5. rosewood
Answer: roseira

6. sandalwood
Answer: sândalo

7. spruce
Answer: abeto

8. teak
Answer: teca

9. walnut
Answer: nogueira

10. willow
Answer: salgueiro

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : TREES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-