Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 1 : LEGUMES E VERDURAS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. cabbage
Answer: repolho

2. carrot
Answer: cenoura

3. cauliflower
Answer: couve-flor


4. corn
Answer: milho

5. cucumber
Answer: pepino

6. lettuce
Answer: alface

7. mushroom
Answer: cogumelo

8. onion
Answer: cebola

9. pea
Answer: ervilha

10. potato
Answer: batata

11. pumpkin
Answer: abóbora

12. spinach
Answer: espinafre

13. tomato
Answer: tomate

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-