Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
VEGETABLES 2 : LEGUMES E VERDURAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. artichoke
Answer: alcachofra

2. asparagus
Answer: aspargos

3. bean
Answer: feijão


4. beetroot
Answer: beterraba

5. broccoli
Answer: brócolis

6. eggplant
Answer: berinjela

7. gherkin
Answer: pepino para picles

8. green bell pepper
Answer: pimentão verde

9. leek
Answer: alho poró

10. lemon
Answer: limão siciliano

11. marrow
Answer: abobrinha

12. pepper
Answer: pimenta

13. olive
Answer: azeitona, oliva

14. radish
Answer: rabanete

15. red bell pepper
Answer: pimentão vermelho

16. scallion (spring onion)
Answer: cebolinha

17. shallot
Answer: shallot

18. string beans
Answer: vagem

19. turnip
Answer: nabo

20. watercress
Answer: agrião

21. zucchini (courgette)
Answer: abobrinha italiana

22. //ENGLISH
Answer: PORTUGUESE

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : VEGETABLES 2


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-