Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Portuguese > Print Preview

Portuguese Vocabulary Word List and Game
WEATHER 2 : TEMPO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traduza as seguinte(s) palavra(s) em português.



1. below zero
Answer: abaixo de zero

2. blizzard
Answer: tempestade de neve

3. clear
Answer: claro


4. cloud
Answer: nuvem

5. cool
Answer: fresco

6. deluge
Answer: dilúvio

7. dew
Answer: orvalho

8. downpour
Answer: chuvarada

9. drizzle
Answer: chuva fina, chuvisco

10. drought
Answer: seca

11. dry
Answer: seco

12. fog
Answer: cerração

13. freezing
Answer: gelado

14. hailstorm
Answer: chuva de granizo

15. hurricane
Answer: furacão

16. muggy
Answer: abafado, quente e úmido

17. rain
Answer: chuva

18. rainbow
Answer: arco-íris

19. rainy season
Answer: estação das chuvas

20. snowstorm
Answer: nevasca

21. storm
Answer: tempestade, tormenta, temporal

22. tempest
Answer: tempestade

23. thunderstorm
Answer: tempestade elétrica

24. tornado
Answer: tornado

25. typhoon
Answer: tufão

26. warm
Answer: quente

27. weather forecast
Answer: previsão do tempo

28. wet
Answer: molhado

29. whirlwind
Answer: redemoinho de vento

30. wind
Answer: vento

  Try the Quiz :     Portuguese Vocabulary Word List and Game : WEATHER 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-