Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 1 : AEROPUERTO 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. air hostess
Answer: azafata

2. airfare
Answer: precio del billete aéreo

3. airline
Answer: aerolínea


4. airplane
Answer: avión

5. aisle seat
Answer: asiento de pasillo

6. allowance
Answer: asignación

7. baggage, luggage
Answer: equipaje, bagaje

8. baggage reclaim, baggage collection
Answer: recuperación de bagaje, recogida de equipaje

9. bank
Answer: banco

10. cabin luggage
Answer: equipaje de la cabina

11. cafeteria
Answer: cafetería

12. cancellation
Answer: cancelación

13. confirmation
Answer: confirmación

14. customs
Answer: aduana

15. customs duty
Answer: impuesto

16. departure lounge
Answer: sala de embarque, salón de la salida

17. domestic
Answer: interior

18. duty free
Answer: libre de impuestos

19. excess baggage
Answer: exceso de bagaje

20. flight number
Answer: número de vuelo

21. foreign currency, foreign exchange
Answer: moneda extranjera

22. gate
Answer: portón

23. immigration
Answer: inspección de pasaportes

24. information desk
Answer: oficina de informaciones

25. international
Answer: internacional

26. luggage locker
Answer: armario de equipaje, consigna automática

27. luggage trolley
Answer: carrito de equipaje

28. one-way ticket
Answer: billete de ida

29. passenger
Answer: pasajero

30. passport
Answer: pasaporte

31. reservation
Answer: reservación

32. return ticket, round-trip ticket
Answer: billete de ida y vuelta

33. seat
Answer: asiento

34. seat belt
Answer: cinturón de seguridad

35. seat number
Answer: número del asiento

36. taxi stand
Answer: parada de taxis

37. telephone
Answer: teléfono

38. terminal
Answer: estación terminal

39. ticket
Answer: billete

40. toilet
Answer: baño

41. visa
Answer: visado

42. water
Answer: agua

43. weight
Answer: peso

44. window seat
Answer: asiento de la ventana

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-